Nieuws

Binnenkijken bij Jana van Projecthuis Madiba

Eind 2019 opende Projecthuis Madiba haar deuren in de oude fietskelder van de voormalige vmbo-school Het Stromenland. Wij mochten hun bijzondere interieur bekijken. Kijk gauw met ons mee!

Projecthuis Madiba is een maatschappelijk centrum in een nieuw jasje. Ze werken zonder subsidies en de behoefte van de wijk staat op de eerste plek. Iedereen is welkom op deze verrassende plek aan de Liendertseweg.

“Mijn partner en ik hebben vele reizen gemaakt en dat inspireerde ons om Projecthuis Madiba te starten”, vertelt mede-initiatiefnemer Jana van Lamoen. “In Azië en Afrika kwamen we veel community centers tegen die in een mooie en fijne omgeving op een laagdrempelige manier verbinding met mensen maken. Dat miste ik hier heel erg.”

 

Write a comment