Meetings

Bij Madiba vind je vier vergaderzalen van alle moderne gemakken voorzien

Madiba Meetings

Bij Projecthuis Madiba is het niet alleen mogelijk om in alle rust te vergaderen; alle opbrengsten hiervan stromen direct terug in onze community en zullen worden gebruikt voor een van onze maatschappelijk projecten. Wil je als bedrijf een echte win-win situatie? Reserveer voortaan de benodigde ruimtes en help hiermee direct onze omgeving!

Meer informatie of reserveren? We helpen je graag. Vraag ook naar de menukaart van Madiba Kitchen voor onze 100% biologische versnaperingen, lunch en diner.

Zin in een leuke teambuilding activiteit? Er is van alles mogelijk!

Download onze vergaderbrochure hier

Routebeschrijving naar Projecthuis Madiba

Reserveren of een vraag?

  Projecthuis Madiba
  4.9
  Gebaseerd op 18 beoordelingen
  powered by Google
  Brenda Breet
  Brenda Breet
  19:00 26 May 20
  Heel leuk. Leuk ook die peuter ochtenden
  emeleya .
  emeleya .
  01:59 15 May 20
  Heel gezellig!
  Judith Ananda
  Judith Ananda
  09:01 14 Mar 20
  Projecthuis Madiba is echt een parel voor de wijk - wat een ontzettend mooi en goed uitgedacht initiatief. Het is een prachtig ingerichte plek voor ontmoeting tussen buurtbewoners en allerlei interessante duurzame activiteiten. We hebben er gisteravond met z'n vieren gegeten en zijn verbluft door het waanzinnig lekkere eten voor een zachte prijs. Na het eten kregen we een uitgebreide rondleiding van de zeer vriendelijke eigenaresse. We zijn ontzettend blij dat we om de hoek wonen, we gaan hier nog veel en veel vaker komen!
  Hassan Lemaalem
  Hassan Lemaalem
  19:19 07 Mar 20
  Projecthuis Madiba is een wijkcentrum waar iedereen welkom is voor een activiteit, elkaar ontmoeten met een kopje koffie, voor lunchen of zelfs dineren in het inpandige restaurant. Het is er erg gezellig voor jong en oud en er is een kinder speelhoek. Terwijl je kinderen aan het spelen zijn kun je lekker genieten van een kopje koffie of lunch.Er worden hier allerlei activiteiten en projecten georganiseerd en iedereen heeft de mogelijkheid om een activiteit of project te initiëren. Wil je even rustig op je laptop werken of je huiswerk maken of anderen ontmoeten, het kan allemaal bij dit Projecthuis.
  Collin Briel
  Collin Briel
  19:06 14 Feb 20
  Geweldige locatie. Leuk en gezellige inrichting, erg sfeervol en vriendelijk personeel. De filosofie achter Madiba... ‘ik zou gewoon een rondleiding vragen’ 🙂 top!
  Rik van der Schalie
  Rik van der Schalie
  19:30 13 Dec 19
  Vrijwel geheel gerund door vrijwilligers, leuk ingericht, biologische gerechten, lekker en niet duur.
  Aziz Doufikar
  Aziz Doufikar
  23:07 11 Dec 19
  Hoe zij het samen hebben opgezet daar heb ik geen woorden voor
  Belkasmi Reizen
  Belkasmi Reizen
  21:30 29 Nov 19
  Buurthuis Madiba is een zeer maatschappelijk project die gebaseerd is op Nieuwe ideeën en Unique stijl van social ondernemerschap. Leuke activiteiten, projecten en services .... educatie, sport, humanitaire ondersteuning ... en nog veel meer. Ik raad iedereen langs gaan!
  linda staak
  linda staak
  11:17 19 Oct 19
  Projecthuis Madiba bevind zich op een geweldige locatie in amersfoort. De sfeer is echt een huiskamer gevoel en alles is er mogelijk of valt te bespreken.En het gezonde biologische waar mee madiba draait is ook zeker een aanrader.
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader