Meetings

Bij Madiba vind je vier vergaderzalen van alle moderne gemakken voorzien

Madiba Meetings

Bij Projecthuis Madiba is het niet alleen mogelijk om in alle rust te vergaderen; alle opbrengsten hiervan stromen direct terug in onze community en zullen worden gebruikt voor een van onze maatschappelijk projecten. Wil je als bedrijf een echte win-win situatie? Reserveer voortaan de benodigde ruimtes en help hiermee direct onze omgeving!

Meer informatie of reserveren? We helpen je graag. Vraag ook naar de menukaart van Madiba Kitchen voor onze 100% biologische versnaperingen, lunch en diner.

Zin in een leuke teambuilding activiteit? Er is van alles mogelijk!

Download onze vergaderbrochure hier

Routebeschrijving naar Projecthuis Madiba

Reserveren of een vraag?

Projecthuis Madiba
4.9
Based on 18 reviews
powered by Google
Brenda Breet
Brenda Breet
19:00 26 May 20
Heel leuk. Leuk ook die peuter ochtenden
emeleya .
emeleya .
01:59 15 May 20
Heel gezellig!
Judith Ananda
Judith Ananda
09:01 14 Mar 20
Projecthuis Madiba is echt een parel voor de wijk - wat een ontzettend mooi en goed uitgedacht initiatief. Het is een prachtig ingerichte plek voor ontmoeting tussen buurtbewoners en allerlei interessante duurzame activiteiten. We hebben er gisteravond met z'n vieren gegeten en zijn verbluft door het waanzinnig lekkere eten voor een zachte prijs. Na het eten kregen we een uitgebreide rondleiding van de zeer vriendelijke eigenaresse. We zijn ontzettend blij dat we om de hoek wonen, we gaan hier nog veel en veel vaker komen!
Hassan Lemaalem
Hassan Lemaalem
19:19 07 Mar 20
Projecthuis Madiba is een wijkcentrum waar iedereen welkom is voor een activiteit, elkaar ontmoeten met een kopje koffie, voor lunchen of zelfs dineren in het inpandige restaurant. Het is er erg gezellig voor jong en oud en er is een kinder speelhoek. Terwijl je kinderen aan het spelen zijn kun je lekker genieten van een kopje koffie of lunch.Er worden hier allerlei activiteiten en projecten georganiseerd en iedereen heeft de mogelijkheid om een activiteit of project te initiëren. Wil je even rustig op je laptop werken of je huiswerk maken of anderen ontmoeten, het kan allemaal bij dit Projecthuis.
Collin Briel
Collin Briel
19:06 14 Feb 20
Geweldige locatie. Leuk en gezellige inrichting, erg sfeervol en vriendelijk personeel. De filosofie achter Madiba... ‘ik zou gewoon een rondleiding vragen’ 🙂 top!
Rik van der Schalie
Rik van der Schalie
19:30 13 Dec 19
Vrijwel geheel gerund door vrijwilligers, leuk ingericht, biologische gerechten, lekker en niet duur.
Aziz Doufikar
Aziz Doufikar
23:07 11 Dec 19
Hoe zij het samen hebben opgezet daar heb ik geen woorden voor
Belkasmi Reizen
Belkasmi Reizen
21:30 29 Nov 19
Buurthuis Madiba is een zeer maatschappelijk project die gebaseerd is op Nieuwe ideeën en Unique stijl van social ondernemerschap. Leuke activiteiten, projecten en services .... educatie, sport, humanitaire ondersteuning ... en nog veel meer. Ik raad iedereen langs gaan!
linda staak
linda staak
11:17 19 Oct 19
Projecthuis Madiba bevind zich op een geweldige locatie in amersfoort. De sfeer is echt een huiskamer gevoel en alles is er mogelijk of valt te bespreken.En het gezonde biologische waar mee madiba draait is ook zeker een aanrader.
Bekijk alle beoordelingen