Nieuws

Projecthuis Madiba: het kloppend hart van Liendert Amersfoort

Wanneer ik Projecthuis Madiba in Liendert Amersfoort binnenloop, valt het me op dat het verrassend groot is en toch een knus huiskamergevoel heeft. Met zitjes, kasten vol boeken, tafels om samen aan te eten en ruimte om te spelen. Een maatschappelijk centrum nieuwe stijl, noemt een van de initiatiefnemers Jana het. Maar wat betekent dat precies? En wat kun je allemaal doen bij Madiba? Ik vroeg Jana het hemd van het lijf en ontdekte dat het eigenlijk teveel is om op te noemen.

Nadat we plaatsnemen aan een tafel in het restaurant, begint Jana vol energie en enthousiasme te vertellen over alles wat Madiba te bieden heeft. En al snel blijkt dat het nog veel meer is dan de website doet vermoeden. Maar voordat we ingaan op alle activiteiten vraag ik Jana waarom zij Madiba hebben opgericht.

Write a comment