• We zijn druk bezig met onze website maar neem gerust alvast een kijkje

Over ons

Projecthuis Madiba

"Maatschappelijk centrum nieuwe stijl"

Projecthuis Madiba

Wij werken op basis van ondernemerschap en samenwerking met allerlei bestaande lokale initiatieven en liever niet met subsidies.

De tijd van wereldwijde interesse en individualisme is omgeslagen in een verlangen om de omgeving waar je woont en werkt de prioriteit te geven. Een kleinere bubbel waar je mensen begroet, kent en waar je je veilig voelt; ook wel een community. Bij Madiba zorgen we er voor dat je onderdeel bent van onze veilige community. Een kleine lokale gemeenschap.

Madiba is een Afrikaanse clannaam en betekent vader van het volk of de verbinder.

Onze pijlers
Box Image
Ons restaurant Madiba Kitchen is volledig biologisch en ingrediënten worden zoveel mogelijk lokaal ingekocht. We serveren niet alleen verrassend eten voor zeer goede prijzen; we willen ook vooral aan iedereen in de omgeving laten zien wat echt gezond is en waarom.
Box Image
Zorg bieden we aan iedereen die bij ons komt, van jong tot oud, van begeleid wonen tot re-integratie van mensen die komen werken in ons restaurant en van een aanbod voor dagbesteding tot tegen gaan van vereenzaming. Samen met onze partners zoals Gemeente Amersfoort en indebuurt033 helpen we je graag verder.
Box Image
Ook met educatie willen we inspelen op jouw behoefte. Denk aan taalles, huiswerkbegeleiding en een samenwerking met een nieuwe stijl Business School Waveriders New Business Education.
Box Image
Sportvereniging Madiba biedt zaalvoetbal, kickboksen, zelfverdediging, fit bij de koffie en binnenkort nog veel meer. Heb je een goed idee? Laat het ons weten! De coaches zijn op de hoogte van alle mogelijkheden en kunnen indien nodig de sporters doorverwijzen naar Projecthuis Madiba.
Liendert een klassieke wijk rijk aan diversiteit

Liendert is een van de oudste wijken in Amersfoort met een hoog percentage inwoners van diverse culturele achtergronden. Dit zorgt voor een hele rijke basis vol diversiteit in kennis en kunde.

Bij Madiba vind je flexibele ruimten met handige plekken voor overleg, een creatief lokaal (voor o.a. dagbestedingen) en verschillende leuke plekjes om een hapje en drankje te bestellen.

Je bent welkom in onze huiskamer van de samenleving!

We hebben nog genoeg ruimte om te ondersteunen bij interessante initiatieven die in één lijn liggen met onze pijlers. Heb jij een goed idee?