Over ons

Projecthuis Madiba

"Maatschappelijk centrum nieuwe stijl"

Projecthuis Madiba

Wij werken vanuit onze eigen kracht, in samenwerking met allerlei bestaande lokale initiatieven en liever niet met subsidies.

De tijd van wereldwijde interesse en individualisme is omgeslagen in een verlangen om de omgeving waar je woont en werkt de prioriteit te geven. Een kleinere bubbel waar je mensen begroet, kent en waar je je veilig voelt; ook wel een community. Bij Madiba zorgen we er voor dat je onderdeel bent van onze veilige community. Een kleine lokale gemeenschap.

Liendert een klassieke wijk rijk aan diversiteit

Liendert is een van de oudste wijken in Amersfoort met een hoog percentage inwoners van diverse culturele achtergronden. Dit zorgt voor een hele rijke basis vol diversiteit in kennis en kunde.

Bij Madiba vind je flexibele ruimten met handige plekken voor overleg, een creatief lokaal (voor o.a. dagbestedingen) en verschillende leuke plekjes om een hapje en drankje te bestellen.

In ons Projecthuis vind je allerlei faciliteiten:
We hebben een zwerfboekenstation, een ruilboekenkast voor volwassenen en kinderen, een uitgebreide kinderspeelhoek, een kast met gezelschapspellen voor alle leeftijden, computers om aan te werken, leenlaptops die binnen het pand te gebruiken zijn, een kledingbank met kleding voor dames, heren en kinderen, leerzame materialen ter ondersteuning van het maken van huiswerk, stilte momenten voor middelbare scholieren en goede wifi. Deze faciliteiten zijn er voor iedereen om te gebruiken.

Je bent welkom in onze huiskamer van de samenleving!

We hebben nog genoeg ruimte om te ondersteunen bij interessante initiatieven die in één lijn liggen met onze pijlers. Heb jij een goed idee?