TO Workshops

Projecthuis Madiba is een maatschappelijk centrum nieuwe stijl. Wij werken geheel zonder subsidies. Binnen het Projecthuis vind je onder andere een biologisch restaurant, een uitgebreide speelhoek en een lekker terras.

We werken uitsluitend met vrijwilligers, mensen op re-integratiebasis en mensen op dagbesteding en wat er besteed wordt vloeit weer terug naar onze maatschappelijke projecten op het gebied van sport, educatie, zorg en gezond eten.

Wij dragen thuisonderwijzers (unschooling en alle termen die hier voor bestaan) een warm hart toe.

Overal in Nederland zien we gezinnen die van alles zelf organiseren en groepjes die samen komen om te spelen.
Vaak zijn leuke activiteiten of workshops na schooltijd terwijl de kinderen overdag juist zoveel tijd hebben.

Omdat de thuisonderwijzers door heel Nederland verspreid zijn en Projecthuis Madiba in het midden van het land ligt kregen we een idee!

We willen een leerzaam en inspirerend aanbod maken van workshops en activiteiten. We werken hierbij met verschillende leeftijdscategorieën.

In de agenda hiernaast kun je ons aanbod zien.

Ook willen we regelmatig activiteiten zoals Oud Hollandse spelletjes en bordspelmiddagen organiseren. Dat zullen we ook in de agenda opnemen.

Voor ouders zijn er ook een aantal leuke activiteiten en daarnaast is er een biologisch restaurant met terras om onder het genot van een kopje koffie. Thee of lunch te wachten.

Hoe werkt het?

Er zijn workshops voor 4 leeftijdscategorieën te vinden
3 tot 6 jarigen

6 tot 9 jarigen

9 tot 12 jarigen

12 tot 18 jarigen

Het merendeel van de workshops zal bestaan uit 3 lessen. Elke week zal er 1 les zijn, ofwel 3 weken lang zal deze workshop gegeven worden.
De 4e week zal er een workshop zijn voor de 12 tot 18 jarigen. Deze workshops worden 1x per maand gegeven.
De prijzen en tijden verschillen per workshop. In de agenda kun je zien welke workshop wanneer wordt gegeven. Hier vind je ook alle informatie over de workshop zelf.

Vervoer

Je kunt kosteloos parkeren op eigen terrein en in de buurt. Kijk hier voor de (OV) route.

Omgeving

In onze omgeving vind je een waterwingebied met een natuurspeeltuin (op 5 min afstand), je kunt naar de historische binnenstad wandelen en in de wijk zijn diverse speeltuintjes voor vermaak. Iets verder in en om Amersfoort zijn er nog tal van mooie wandel- en speelplekken. Bij interesse leggen we dit graag aan je uit.

Wil je niks missen?
Volg ons op facebook

of op Instagram

Kijk hier voor de Menukaart.

Veel plezier en hopelijk tot snel!