Nieuws

Projecthuis Madiba ontvangt lintje van Groenlinks voor toegewijde Amersfoorters

madiba lintje groenlinks

GroenLinks Amersfoort heeft op Koningsdag een eigen lintjes uitgedeeld. De lintjes zijn bedoeld als blijk van waardering voor mensen die zich ieder op hun eigen manier belangeloos inzetten voor een groener en socialer Amersfoort.

Wijkcentrum Madiba in Liendert, werd dinsdag 27 april 2021 door de partij in het zonnetje gezet.

Groenlinks heeft de jaarlijkse traditie om lintjes uit te reiken aan Amersfoortse helden. Dit gebeurt al sinds 2011. In 2019 ging de blijk van waardering naar Yuri Cohen van Land in Zicht Leerwerkboerderij en naar Lennard Meijerse, die als ervaringsdeskundige al jaren actief is op het gebied van toegankelijkheid. Dit jaar krijgen de winnaars ieder apart het lintje, en op veilige afstand.

projecthuis-madiba-lintje-van-groenlinks

Write a comment