Kalender

Huiswerkbegeleiding voor kinderen van de basisschool

Projecthuis Madiba Liendertseweg 87, Amersfoort

Iedere dinsdag en donderdag staat ons team van vrijwilligers en stagiairs voor je klaar om je te ondersteunen met begrijpend lezen, taal en rekenen. We geven 1 op 1 begeleiding, groepsbegeleiding en intensieve workshops om je voor in te schrijven. Op dinsdag kun je inschrijven als je in groep 3, 4 of 5 zit. En op donderdag als je in groep 6, 7 en 8 zit. De begeleiding is van 15.00-16.00. Neem een schriftje mee, hierin noteren we wat we hebben gedaan en de voortgang. Tijdens schoolvakanties is er geen begeleiding om lekker vakantie te kunnen houden. De begeleiding bieden we kosteloos aan. Opgeven kan via info@projecthuismadiba.nl Tip: Wil je als ouder zelf iets bijdragen of ken je iemand die ons zou willen ondersteunen? We zoeken nog vrijwilligers! Het gaat om een tijdbestek 1.5u tot 3 uur per week.  

Gratis

Natuurlessen voor kinderen 7 tot en met 10 jaar

Projecthuis Madiba Liendertseweg 87, Amersfoort

Op 14, 21, 28 maart en 4 april 2024 zijn er 4 unieke natuurlessen over de lente. Juf Marieke (via IVN) neemt je mee naar buiten rondom Projecthuis Madiba. De lessen zijn voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar. De lessen zijn helemaal gratis. Heb je zin om mee te doen? Mail ons even naar activiteiten@projecthuismadiba.nl

Gratis
Evenementenreeks Zaalvoetbal 5 en 6 jaar

Zaalvoetbal 5 en 6 jaar

Projecthuis Madiba Liendertseweg 87, Amersfoort

Iedere donderdag geven we van 16.00-17.00 zaalvoetballes! Ben jij 5 of 6 jaar en zou je dit graag willen leren? Meld je aan via info@projecthuismadiba.nl De lessen zijn gratis en zijn m.u.v. de schoolvakanties.

Gratis

Stilte leerplek voor middelbare scholieren en MBO’ers

Projecthuis Madiba Liendertseweg 87, Amersfoort

Iedere dinsdag en donderdag van 16.00-17.30 staat ons team van vrijwilligers en stagiairs voor je klaar om je rustig te laten leren of te helpen met het maken van huiswerk. Tijdens schoolvakanties is er geen begeleiding. De begeleiding bieden we kosteloos aan. Opgeven kan via info@projecthuismadiba.nl Tip: Wil je als ouder zelf iets bijdragen of ken je iemand die ons zou willen ondersteunen? We zoeken nog vrijwilligers! Het gaat om een tijdbestek 1.5u tot 3 uur per week.  

Gratis