Kalender

Computerlessen

Projecthuis Madiba Liendertseweg 87, Amersfoort

We helpen je iedere dinsdagochtend computervaardigheden te krijgen. In samenwerking met Bibliotheek Eemland bieden we tik&klik aan. Super handige software en een boek. De lessen zijn helemaal kosteloos. Aanmelden kan via activiteiten@projecthuismadiba.nl. Om deze lessen te kunnen volgen is basisbeheersing Nederlands nodig.

Gratis

(Groot)Ouder & Kind speelochtend

Projecthuis Madiba Liendertseweg 87, Amersfoort

Iedere woensdag staan we voor je klaar om lekker samen te puzzelen, knutselen, treinbanen te bouwen en nog veel meer! De speelochtenden zijn voor alle kinderen die zin hebben om te komen. Opgeven is niet nodig, we organiseren deze ochtend wekelijks op woensdagen op basis van inloop (m.u.v. de schoolvakanties)

Gratis

Kledingbank – ophalen van kleding

Projecthuis Madiba Liendertseweg 87, Amersfoort

Iedere woensdagdag is het bij Madiba mogelijk om kosteloos kleding uit te zoeken zonder dat we vragen stellen. We hebben een uitgebreid assortiment van mooie kleding voor mannen, vrouwen en kinderen (alle maten). Onze vrijwilligers staan voor je klaar tussen 11.00 & 14.00. Het is handig als je een tas mee neemt! Ook tijdens schoolvakanties gaat de kledingbank door.

Gratis
Evenementenreeks Schilderen met textiel

Workshop schilderen met textiel

Projecthuis Madiba Liendertseweg 87, Amersfoort

Wauw dit is een hele coole techniek waar geen ervaring voor nodig is, alleen nieuwsgierigheid. Je brengt de stukjes stof met behulp van dikke stijfsel op een canvas aan. Je bent niet beperkt tot exact uitgeknipte vormpjes want je kunt de stoffen als het ware kneden en vormen naar jouw hand. Wilma van Itchy Fingers begeleid je in reeks om je eigen creativiteit te ontdekken Mis het niet! Vanaf 12 jaar kun je mee doen. Het is van 15.00-16.30 en het is geheel kosteloos (m.u.v. e schoolvakanties). Opgeven kan via info@projecthuismadiba.nl    

Gratis
Evenementenreeks Multisport voor kleuters

Gymmen voor kleuters

Projecthuis Madiba Liendertseweg 87, Amersfoort

Iedere woensdag geven we gym (apekooi) voor kinderen van 3, 4 en 5 jaar. Zin om mee te doen? Geef je even op via info@projecthuismadiba.nl De lessen zijn kosteloos en stoppen even tijdens de schoolvakanties.

Gratis