Kalender

(Groot)Ouder & Kind speelochtend

Projecthuis Madiba Liendertseweg 87, Amersfoort

Iedere woensdag staan we voor je klaar om lekker samen te puzzelen, knutselen, treinbanen te bouwen en nog veel meer! De speelochtenden zijn voor alle kinderen die zin hebben om te komen. Opgeven is niet nodig, we organiseren deze ochtend wekelijks op woensdagen op basis van inloop.

Gratis

Kledingbank – ophalen van kleding

Projecthuis Madiba Liendertseweg 87, Amersfoort

Iedere woensdagdag is het bij Madiba mogelijk om kosteloos kleding uit te zoeken zonder dat we vragen stellen. We hebben een uitgebreid assortiment van mooie kleding voor mannen, vrouwen en kinderen (alle maten). Onze vrijwilligers staan voor je klaar tussen 11.00 & 14.00. Het is handig als je een tas mee neemt!

€5
Evenementenreeks Schilderen met textiel

Kunstwerken maken met textiel

Projecthuis Madiba Liendertseweg 87, Amersfoort

WORKSHOP kunstwerken maken met textiel Wauw dit is een hele coole techniek waar geen ervaring voor nodig is, alleen nieuwsgierigheid. Je brengt de stukjes stof met behulp van dikke stijfsel op een canvas aan. Je bent niet beperkt tot exact uitgeknipte vormpjes want je kunt de stoffen als het ware kneden en vormen naar jouw hand. Wilma begeleid je in reeks om je eigen creativiteit te ontdekken Mis het niet! Vanaf 12 jaar kun je mee doen. We starten vanaf woensdag 24 mei15.00-16.30 en het is geheel kosteloos. Opgeven kan via info@projecthuismadiba.nl    

Gratis