Voorwaarden voor groepen en verhuur vergaderruimtes:

Voorwaarden voor groepen en verhuur vergaderruimtes:

Betalingscondities

Alle prijzen zijn gebaseerd op collectieve betaling. Betaling zal geschieden op basis van facturatie en binnen twee weken na factuurdatum. (of ter plekke met contant geld of pin).
Wij accepteren geen briefgeld boven de € 100.

Verlenging van de afgesproken tijden
Wanneer de eindtijd in de reservering wordt overschreden rekenen wij € 50 per uur ter vergoeding van zaalhuur en service van een medewerker.
Bij overschrijding van minder dan een volledig uur wordt het tarief voor het volledige uur verrekend. Dit geldt ook voor de daar op volgende uren.
De verlenging geschied altijd in overleg met de medewerker en is alleen mogelijk indien er die dag geen andere reservering volgt.

Aanbetalingen
Indien de geschatte reserveringswaarde per bijeenkomst meer dan € 2000 bedraagt dient 30% van het begrote bedrag vooraf te worden voldaan. Je ontvangt hiervoor een voorschotnota.

Wijzigen van het aantal personen
Wijzigen in aantallen tot een maximum van 25% van de reservering kunnen uiterlijk 4 dagen voor aanvang kosteloos worden doorgegeven.
– Bij annulering van meer dan 25% van het oorspronkelijke aantal gereserveerde personen brengen we voor het aantal personen dat dit percentage overschrijdt 100% annuleringskosten in rekening.
– Bij annulering van het aantal personen minder dan 4 dagen voor aanvang brengen wij het origineel gereserveerde aantal personen in rekening.
N.B.
* Wij behouden ons het recht voor de in de specificatie genoemde zaal te wijzigen.
* Annuleringen dienen zowel telefonisch als schriftelijk (per email) te worden doorgegeven.
* Het is niet toegestaan zonder overleg meegebrachte eet- en drinkwaren te verstrekken en/of nuttigen.

Annuleringsvoorwaarden Groepen
Voor annuleringen van definitieve reserveringen tot en met 25 personen hanteren wij de volgende voorwaarden (deze voorwaarden gelden ook voor boeking door één of meerdere individuen):
A. Bij volledige annulering tot 8 dagen voor geboekt tijdstip kan de klant kosteloos annuleren.
B. Bij annulering tot en met 7 dagen van te voren dient de klant 50% van de reserveringswaarde te betalen.
C. Bij annulering van 2 dagen of minder dient de klant 75% van de reserveringswaarde te betalen.

Voor annuleringen van definitieve reserveringen vanaf 26 personen hanteren wij de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze voorwaarden omvatten samengevat het onderstaande:
(Artikel 9.4.2)
Wanneer een reservering is gemaakt voor een groep dan geldt voor annulering van die reservering het navolgende.
A. Bij annulering meer dan 6 maanden voor het tijdstip waarop krachtens de desbetreffende horecaovereenkomst de eerste horecadienst zou moeten worden verleend is de klant niet gehouden enige vergoeding aan het horecabedrijf te betalen.
B. Bij annulering meer dan 3 maanden voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 10% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen.
C. Bij annulering meer dan 2 maanden voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 15% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen.
D. Bij annulering meer dan 1 maand voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen.
E. Bij annulering meer dan 14 dagen voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 60% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen.
F. Bij annulering meer dan 7 dagen voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen.
G. Bij annulering 7 dagen of minder voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het horecabedrijf te betalen.

Uitzondering:
Wij spannen ons tot het uiterste in om de geannuleerde reservering opnieuw te verkopen.
Als het ons lukt de geannuleerde reservering opnieuw te verkopen, komen de annuleringskosten te vervallen. Dit weten wij pas definitief na afloopt van de beoogde bijeenkomst.

Uniforme Voorwaarden Horeca
Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

https://www.khn.nl/uvh-nl

Reserveren of een vraag?

Projecthuis Madiba
4.9
Based on 15 reviews
powered by Google
Judith Ananda
Judith Ananda
09:01 14 Mar 20
Projecthuis Madiba is echt een parel voor de wijk - wat een ontzettend mooi en goed uitgedacht initiatief. Het is een prachtig ingerichte plek voor ontmoeting tussen buurtbewoners en allerlei interessante duurzame activiteiten. We hebben er gisteravond met z'n vieren gegeten en zijn verbluft door het waanzinnig lekkere eten voor een zachte prijs. Na het eten kregen we een uitgebreide rondleiding van de zeer vriendelijke eigenaresse. We zijn ontzettend blij dat we om de hoek wonen, we gaan hier nog veel en veel vaker komen!
Hassan Lemaalem
Hassan Lemaalem
19:19 07 Mar 20
Projecthuis Madiba is een wijkcentrum waar iedereen welkom is voor een activiteit, elkaar ontmoeten met een kopje koffie, voor lunchen of zelfs dineren in het inpandige restaurant. Het is er erg gezellig voor jong en oud en er is een kinder speelhoek. Terwijl je kinderen aan het spelen zijn kun je lekker genieten van een kopje koffie of lunch.Er worden hier allerlei activiteiten en projecten georganiseerd en iedereen heeft de mogelijkheid om een activiteit of project te initiëren. Wil je even rustig op je laptop werken of je huiswerk maken of anderen ontmoeten, het kan allemaal bij dit Projecthuis.
Collin Briel
Collin Briel
19:06 14 Feb 20
Geweldige locatie. Leuk en gezellige inrichting, erg sfeervol en vriendelijk personeel. De filosofie achter Madiba... ‘ik zou gewoon een rondleiding vragen’ 🙂 top!
Rik van der Schalie
Rik van der Schalie
19:30 13 Dec 19
Vrijwel geheel gerund door vrijwilligers, leuk ingericht, biologische gerechten, lekker en niet duur.
Aziz Doufikar
Aziz Doufikar
23:07 11 Dec 19
Hoe zij het samen hebben opgezet daar heb ik geen woorden voor
Belkasmi Reizen
Belkasmi Reizen
21:30 29 Nov 19
Buurthuis Madiba is een zeer maatschappelijk project die gebaseerd is op Nieuwe ideeën en Unique stijl van social ondernemerschap. Leuke activiteiten, projecten en services .... educatie, sport, humanitaire ondersteuning ... en nog veel meer. Ik raad iedereen langs gaan!
linda staak
linda staak
11:17 19 Oct 19
Projecthuis Madiba bevind zich op een geweldige locatie in amersfoort. De sfeer is echt een huiskamer gevoel en alles is er mogelijk of valt te bespreken.En het gezonde biologische waar mee madiba draait is ook zeker een aanrader.
Bekijk alle beoordelingen