Kalender

Evenementenreeks Schilderles 5-7 jaar

Schilderles 5-7 jaar

Projecthuis Madiba Liendertseweg 87, Amersfoort

Dit is een workshop die bestaat uit 3 lessen: 31 augustus 14 september 28 september De workshop is € 17,50 per kind en duur 1 uur per keer. De les wordt gegeven door kunstenares Loren; lekker dicht bij uit Rustenburg! Volg haar mooie kunst en muurschilderingen ook via lorenblanco.nl

€17,50
Evenementenreeks Natuurclub 5 – 8 jaar

Natuurclub 5 – 8 jaar

Projecthuis Madiba Liendertseweg 87, Amersfoort

Marieke neemt je mee de natuur in. Tijdens de lessen gaat het over de insecten, beestjes, vogels en vissen in onze buurt, het verkleuren van de bomen en de vruchten, paddenstoelen en alles wat jullie tegen komen. Super interessant en heel erg gezellig. Het is 4x en in het voorjaar weer 4x. 7 september 14.30 14 september 14.30 5 oktober 14.30 12 oktober 14.30 De lessen zijn gratis en aan te melden via info@projecthuismadiba.nl  

Gratis
Evenementenreeks Voorlezen

Voorlezen

Projecthuis Madiba Liendertseweg 87, Amersfoort

Kom je lekker in onze zitzak en poefjeskring hangen en luisteren? Iedere dinsdag lezen we voor aan kinderen tot groep 5 en iedere donderdag voor kinderen van groep 6, 7, en 8. Het is van 14.45 tot maximaal 15.00. Zin om te komen? Het is op basis van inloop (m.u.v. de schoolvakanties).

Gratis

Huiswerkbegeleiding voor kinderen van de basisschool

Projecthuis Madiba Liendertseweg 87, Amersfoort

Iedere dinsdag en donderdag staat ons team van vrijwilligers en stagiairs voor je klaar om je te ondersteunen met begrijpend lezen, taal en rekenen. We geven 1 op 1 begeleiding, groepsbegeleiding en intensieve workshops om je voor in te schrijven. Op dinsdag kun je inschrijven als je in groep 3, 4 of 5 zit. En op donderdag als je in groep 6, 7 en 8 zit. De begeleiding is van 15.00-16.00. Neem een schriftje mee, hierin noteren we wat we hebben gedaan en de voortgang. Tijdens schoolvakanties is er geen begeleiding om lekker vakantie te kunnen houden. De begeleiding bieden we kosteloos aan. Opgeven kan via info@projecthuismadiba.nl Tip: Wil je als ouder zelf iets bijdragen of ken je iemand die ons zou willen ondersteunen? We zoeken nog vrijwilligers! Het gaat om een tijdbestek 1.5u tot 3 uur per week.  

Gratis
Evenementenreeks Zaalvoetbal 5 en 6 jaar

Zaalvoetbal 5 en 6 jaar

Projecthuis Madiba Liendertseweg 87, Amersfoort

Iedere donderdag geven we van 16.00-17.00 zaalvoetballes! Ben jij 5 of 6 jaar en zou je dit graag willen leren? Meld je aan via info@projecthuismadiba.nl De lessen zijn gratis en zijn m.u.v. de schoolvakanties.

Gratis

Stilte leerplek voor middelbare scholieren en MBO’ers

Projecthuis Madiba Liendertseweg 87, Amersfoort

Iedere dinsdag en donderdag van 16.00-17.30 staat ons team van vrijwilligers en stagiairs voor je klaar om je rustig te laten leren of te helpen met het maken van huiswerk. Tijdens schoolvakanties is er geen begeleiding. De begeleiding bieden we kosteloos aan. Opgeven kan via info@projecthuismadiba.nl Tip: Wil je als ouder zelf iets bijdragen of ken je iemand die ons zou willen ondersteunen? We zoeken nog vrijwilligers! Het gaat om een tijdbestek 1.5u tot 3 uur per week.  

Gratis